ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΣε άνοδο τα ενοίκια στην Λάρισα... Η εικόνα

Σε άνοδο τα ενοίκια στην Λάρισα… Η εικόνα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Συνέχεια ανόδου, αν και με ελαφρώς χαμηλότερους ρυθμούς σε σύγκριση με τους προηγούμενους μήνες μέσα στο 2022, καταγράφεται το α’ τρίμηνο του 2023 σε ενοίκια και τιμές πώλησης ακινήτων ανά την Ελλάδα, όπως προκύπτει από τις δημοσιευμένες αγγελίες των προσφερόμενων κατοικιών.

Με βάση τα στοιχεία από το δίκτυο αγγελιών του ‘’Spitogatos’’ (www.spitogatos.gr) για το διάστημα Ιανουαρίου- Μαρτίου 2023 οι τιμές πώλησης των κατοικιών σε όλη την επικράτεια «τρέχουν» με +5,5%.

Tο α’ τρίμηνο του 2023 η ζητούμενη τιμή στα ενοίκια στη Λάρισα ήταν 6,32 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο, όταν το α’ τρίμηνο του 2022 η αντίστοιχη τιμή ήταν 6 ευρώ το τ.μ. Η αύξηση ανάμεσα στα τρίμηνα ανέρχεται στο 5,3%.

Eπίσης κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου – Μαρτίου 2023, στη Λάρισα, η μέση τιμή για τα σπίτια προς πώληση ήταν 1.130 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο, έναντι 1.120 ευρώ το πρώτο τρίμηνο του 2022, μια αύξηση της τάξης του 0,90%.

Λ.Ε. kosmoslarissa.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα