12.9 C
Larissa
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΛάρισα: Συνελήφθησαν πατέρας και αδελφός ανήλικης…

Λάρισα: Συνελήφθησαν πατέρας και αδελφός ανήλικης…

Και δεύτερο επεισόδιο διαδραματίστηκε στα Φάρσαλα, μετά την οικειοθελή εγκατάλειψη ανήλικης (που πλησίαζε τα 18έτη) από την οικογένειά της και το νησί που διέμενε τη Χίο, για να σμίξει με τον “καλό” της (19χρονο) στα Φάρσαλα, που είχε γνωρίσει στο νησί το προηγούμενο διάστημα που εργαζόταν σε αυτό.

Συγκεκριμένα, όταν ο Χιώτης πατέρας και αδερφός της ανήλικης, μετέβησαν στα Φάρσαλα για να παραλάβουν την ανήλικη, μετά από μήνυση που είχε καταθέσει νωρίτερα στον 19χρονο και στον 41χρονο πατέρα του (που συνελήφθησαν και αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι) τους περίμενε μια μεγάλη έκπληξη, καθώς η Αστυνομία τους συνέλαβε και αυτούς, μετά από μήνυση που κατατέθηκε σε Αστυνομικό Τμήμα, από τον άλλον του γιο και αδερφό της ανήλικης, που διαμένει μόνιμα στην Αττική – με άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία – παίρνοντας ουσιαστικά το μέρος της ανήλικης.
Εν τέλει οι δύο Χιώτες, πατέρας και γιος, μετά από ώρα αφέθηκαν και αυτοί ελεύθεροι, παίρνοντας πίσω στο νησί την ανήλικη. Θα έχει συνέχεια ο έρωτάς τους ή θα ξεχαστεί; Ο χρόνος θα το δείξει…



eleftheria.gr

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα