ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑΛηστεία στην Ημαθία: Διαρρήκτες άρπαξαν 50.000 ευρώ και το...

Ληστεία στην Ημαθία: Διαρρήκτες άρπαξαν 50.000 ευρώ και το έσκασαν με ηλεκτρικό πατίνι

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Μια διάρρηξη με απίστευτο τρόπο πέτυχαν δύο ληστές στην Ημαθία, καταφέρνοντας να αποσπάσουν το ποσό των 50.000 από κατοικία και να το σκάσουν με ένα…ηλεκτρικό πατίνι.

H έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας οδήγησε στην εξιχνίαση διάρρηξης, που έγινε τον προηγούμενο μήνα από οικία στην Ημαθία.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεγάλο «ντου» είχε γίνει το πρωί της 24ης Μαΐου σε περιοχή της Ημαθίας, όταν τα δύο αδέρφια έβαλαν στο στόχαστρο το συγκεκριμένα σπίτι. Τότε ήταν που ο άνδρας το διέρρηξε και ειχε βάλει την αδερφή του «υπεύθυνη» τσιλιαδόρο, η οποία επιτηρούσε σε εξωτερικό χώρο.

Έκλεψαν 50.000 ευρώ

Εκείνος βρήκε τρόπο να μπει μέσα στο σπίτι και να αφαιρέσει το ιλιγγιώδες χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ.

Για την υπόθεση, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος των δύο ημεδαπών για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ενδύματα, καθώς και το… ηλεκτρικό πατίνι που χρησιμοποίησαν για να διαφύγουν έγκαιρα από το σημείο.

Η δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Πηγη: in.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα