ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑΝαυάγιο στην Πύλο: Με οξεία νεφρική ανεπάρκεια ένας εκ...

Ναυάγιο στην Πύλο: Με οξεία νεφρική ανεπάρκεια ένας εκ των διασωθέντων – 27 παραμένουν στο νοσοκομείο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Εικοσιεπτά από τους διασωθέντες του ναυαγίου της Πύλου παραμένουν στο νοσοκομείο ενώ έξι πήραν εξιτήριο.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ οι περισσότεροι είχαν μεταφερθεί στο νοσοκομείο με λοιμώξεις αναπνευστικού και μεταβολικές διαταραχές όπως υπογλυκαιμία και αφυδάτωση από την πολύωρη παραμονή στη θάλασσα.

Ωστόσο ένας άνθρωπος πάσχει από οξεία νεφρική ανεπάρκεια. Όσοι παίρνουν εξιτήριο επιβιβάζονται σε όχημα του Λιμενικού και μεταφέρονται στη δομή στην Καλαμάτα και από εκεί θα μεταφερθούν με τους υπόλοιπους ανθρώπους στην δομή φιλοξενίας στην Μαλακάσα.

Σε ετοιμότητα παραμένουν και τα υπόλοιπα νοσοκομεία Πελοποννήσου.

Μεταφέρονται στη Μαλακάσα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραμονή των προσφύγων στη Μαλακάσα θα είναι σύντομη, καθώς ανάλογα με το προφίλ του καθενός θα μεταφερθούν σε άλλες δομές της χώρας, ενώ για εκείνους που θα απορριφθεί η αίτησή τους θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες απέλασης ή εθελοντικής επιστροφής στην πατρίδα τους.

Πηγη: in.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα