ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑ«Ανατράπηκε η συμφωνία της ΠΑΕ ΑΕΛ την τελευταία στιγμή»

«Ανατράπηκε η συμφωνία της ΠΑΕ ΑΕΛ την τελευταία στιγμή»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΛ, Δημήτρης Παπαλέξης καλωσόρισε τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές και τους ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

Στην τοποθέτησή του ο Δημήτρης Παπαλέξης τόνισε: «Φέτος γίνεται μία τεράστια προσπάθεια και σε αγωνιστικό και σε διοικητικό επίπεδο. Η οικονομική εξυγίανση της ομάδας προχωράει σε ένα πλάνο που έχουμε σχεδιάσει από πέρυσι, αλλά και η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας θεωρούμε πως βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο με τις νέες προσθήκες που έγιναν μέχρι τώρα. Σίγουρα θα υπάρξουν και επιπλέον μεταγραφές».
Αναφορικά με την ADIDAS ο Δημήτρης Παπαλέξης τόνισε: «Η ομάδα και ο πρόεδρος ανακοίνωσαν τη συνεργασία με την ADIDAS σε προηγούμενη συνέντευξη Τύπου, γιατί υπήρχε διαβεβαίωση από την ACERBIS ότι μπορούμε να προχωρήσουμε σε συμφωνία με άλλη εταιρεία ένδυσης, η οποία ωστόσο ανατράπηκε την τελευταία στιγμή. Έτσι προχωράμε με την εταιρεία ACERBIS. Παρόλα αυτά σας διαβεβαιώνουμε πως οι φανέλες για το έτος 2023–2024 έχουν και τα σχέδια και την ποιότητα που μας αρμόζει».

ΠΗΓΗ: aelole.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα