ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΤσιριγώτης: «Η μόνη συζήτηση με την ΑΕΛ είναι για...

Τσιριγώτης: «Η μόνη συζήτηση με την ΑΕΛ είναι για το πότε θα πληρωθώ»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Διέψευσε ο Θοδωρής Τσιριγώτης κάποιες δηλώσεις στελεχών της ΠΑΕ ΑΕΛ, που έκαναν λόγο για παραμονή του στην ομάδα. Ο Θοδωρής Τσιριγώτης ξεκαθάρισε πως δεν έχει συμφωνήσει να παραμείνει στην ΑΕΛ, η οποία ακόμα δεν τον έχει εξοφλήσει για την περσινή σεζόν. Ο 23χρονος επιθετικός αγωνίστηκε από τον περασμένο Ιανουάριο στους «βυσσινί» με τη μορφή δανεισμού από τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά η δήλωση του Θοδωρή Τσιριγώτη:
«Πληροφορήθηκα κάποιες δηλώσεις από στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΛ που αφορούσαν το όνομα μου και αν ισχύουν, θα ήθελα με γνώμονα πάντα την αλήθεια και με σεβασμό προς την ΑΕΛ και τους φιλάθλους της να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Αφενός ήταν και θα είναι τιμή μου που αγωνιστικά σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο. Αφετέρου όμως πως θα μπορούσα να έχω συμφωνήσει για να συνεχίσω και την επόμενη σεζόν στην ΑΕΛ, από την στιγμή που εδώ και μήνες δεν έχουν εξοφλήσει τα δεδουλευμένα μου και ακόμη και τώρα δεν παίρνω καμία απάντηση. Η μόνη συζήτηση που γίνεται εδώ και πολύ καιρό με τους ανθρώπους της ΑΕΛ είναι για το πότε θα πληρωθώ τα χρήματα που μου οφείλονται και τίποτα περισσότερο. Σε αυτό το σημείο να προσθέσω ότι πέρυσι, στον δανεισμό μου, ενώ είχα προτάσεις από αρκετές ομάδες, ο Λεβαδειακός ήταν εκείνος που επέμενε να αγωνιστώ στην ΑΕΛ. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας, ώστε να γνωρίζει κι ο κόσμος πώς ακριβώς έχουν τα πράγματα».
Πηγή: sdna.gr


ΠΗΓΗ: aelole.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα