ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΛάρισα: Γραμματέας υπεξαίρεσε 30.000 ευρώ από φροντιστήριο

Λάρισα: Γραμματέας υπεξαίρεσε 30.000 ευρώ από φροντιστήριο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Στη σύλληψη μίας 41χρονης υπαλλήλου που εργαζόταν σε φροντιστήριο εκπαίδευσης στη Λάρισα στη θέση γραμματέα πραγματοποίησαν αστυνομικοί αφού αποδείχθηκε, πως η γυναίκα υπεξαίρεσε λεφτά που προήλθαν από πληρωμές διδάκτρων μαθητών.

Όπως έδειξε η έρευνα, η 41χρονη αφαιρούσε χρήματα από τον Αύγουστο του 2022, καταφέρνοντας να αποσπάσει συνολικά περισσότερα από 30.000 ευρώ.

Έλεγχος έγινε στο γραφείο της βρέθηκε το ποσό των 690 ευρώ, το οποίο και αποδόθηκε στον νόμιμο εκπρόσωπο της επιχείρησης, ενώ μετά τις αποκαλύψεις σε βάρος της, η γυναίκα ομολόγησε τις πράξεις της και αποζημίωσε τους παθόντες καταβάλλοντάς 30.000 ευρώ.

(φωτό αρχείου)

tinealarissa.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα