Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου ο σύνδεσμος Πελλοπονησιων Ν. Λάρισας “ο Μωριάς” σε συνεργασία με την διαιτολόγο- διατροφολόγο Αναστασία Καραντούνη πραγματοποιήσαν την Χριστουγεννιάτικη διαδραστική εκδήλωση “Παίζω και μαθαίνω για την διατροφή ” στον χώρο του “Φρουρίου”.
Όλα τα παιδιά σχεδίασαν το πιάτο της ισορροπημένης διατροφής, με την μέθοδο του πιάτου, που τα βοηθάει να βάλουν όλες τις ομάδες τροφίμων στην διατροφή τους.
Στη συνέχεια με το παιχνίδι το “Φανάρι της διατροφής” μάθανε πόσο επηρεάζει το φαγητό την ανάπτυξη τους και πως μπορούν με απλές αλλαγές να φάνε πιο θρεπτικά όσα τους αρέσουν. Τελος με τη βοήθεια ξωτικών που ζωγράφισαν τα πρόσωπα μικρών και μεγάλων παιδιών ολοκληρώθηκε η εκδήλωση με μεγάλη επιτυχία.

















