Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής και άγνωστου, μέχρι στιγμής, ατόμου, για απάτη που διαπράχθηκε την 4-7-2023 σε βάρος ημεδαπού.
Ειδικότερα, ο παθών εντόπισε, σε ιστοσελίδα μέσου κοινωνικής δικτύωσης, αγγελία πώλησης αυτοκινήτου και επικοινώνησε τηλεφωνικά με άγνωστο άνδρα, συμφωνώντας για την αγοροπωλησία αυτού, έναντι του χρηματικού ποσού των -3.500- ευρώ. Ο δράστης, με το πρόσχημα πώλησης του οχήματος, έπεισε τον παθόντα και μετέφερε το χρηματικό ποσό των -2.960- ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό της δράστιδας, ενώ έκτοτε, διακόπηκε κάθε επικοινωνία.
Στενάζει Λαρισαίος για τα χρήματα που έχασε – Πήγε να αγοράσει αυτοκίνητο από το ίντερνετ και τον “μάδησαν”
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεστε το larisanew.grστην GoogleΠροσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

