ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΤο Κατηχητικό του Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης στο Ελατοχώρι και...

Το Κατηχητικό του Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης στο Ελατοχώρι και κοπή βασιλόπιτας – ΦΩΤΟ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Στο Ελατοχώρι Πιερίας ανηφόρισε μερίδα (λόγω έξαρσης των ιώσεων) του κατηχητικού σχολείου του Ι.Μ.Ν.Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης, λίγο πριν να δύσει ο παλαιός χρόνος. Έτσι, παιδιά και γονείς έφτασαν στο χιονοδρομικό κέντρο, όπου στο λευκό τοπίο πέρασαν ένα δίωρο χαράς και παιχνιδιού. Ο καιρός ήταν ιδανικός και το χιόνι στρωμένο έτσι, ώστε τα κατηχητόπουλα (αλλά και αρκετοί μεγάλοι) να επιδοθούν σε συνεχείς καθόδους με έλκυθρα και χιονοσανίδες.

Με βαρειά καρδιά άφησαν το Ελατοχώρι και κατευθύνθηκαν στην Κατερίνη για το μεσημεριανό γεύμα. Η εκδρομή τελείωσε με επίσκεψη στην Ι.Μ.Αγίου Αθανασίου Κολινδρού. Πρώτα έγινε ο Εσπερινός, στον οποίο έψαλλαν αγγελικά οι χοροί των μοναζουσών κι έπειτα στο αρχονταρίκι της μονής, αφού μικροί και μεγάλοι τραγούδησαν κάλαντα στις αδερφές, ο π.Ραφαήλ ευλογησε τη Βασιλόπιτα του Κατηχητικού κι ευχήθηκε καταλλήλως για την καινούργια χρονιά! Όλοι επέστρεψαν χαρούμενοι και αναγεννημένοι.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα