Αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσει τους καθώς έκριναν ότι τα μέτρα που ανήγγειλε χθες ο πρωθυπουργός δεν ικανοποιούν παρά στο ελάχιστο τα αιτήματά τους είναι οι αγρότες στον μπλόκο του Πλατυκάμπου.
Σήμερα αποφάσισαν να κάνουν τη συνέλευσή τους πάνω στον ΠΑΘΕ τον οποίο ανέβηκαν με τα πόδια έχοντας μάλιστα κι ένα τρακτερ στην κεφαλή της πορείας τους.Εκεί ο Ρίζος Μαρούδας και Ο Βαγγέλης Παπαγιαννούλης τους ενημέρωσαν για τη χθεσινή συνάντηση με τον πρωθυπουργό στην οποία συμμετείχαν, αλλά και την αυριανή πανελλαδική σύσκεψη.
Παρά την ισχυρή αστυνομική δύναμη, την οποία και παρέκαμψαν μετά από διαβουλεύσεις κατέλαβαν για λίγη ώρα συμβολικά το οδόστρωμα και το μήνυμα που έστειλαν για την αυριανή σύσκεψη της πανελλαδικής των μπλόκων στις 12 το μεσημέρι στη Νίκαια ήταν για κορύφωση του αγώνα.
Οι αγρότες στο μπλόκο του Πλατυκάμπου έδειξαν έτσι ότι δεν πτοούνται από την αποχώρηση σήμερα το μεσημέρι των τρακτερ συναδέλφων τους από τα πλημμυρισμένα παρακάρλια χωριά και είναι αποφασισμένοι για κάθοδο στην Αθήνα με πούλμαν και με τρακτερ.











thessaliatv.gr

