26.5 C
Larissa
Τρίτη, 16 Ιουνίου, 2026
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΔαμάσι: Τρία χρόνια μετά τον σεισμό οι κάτοικοι συνεχίζουν...

Δαμάσι: Τρία χρόνια μετά τον σεισμό οι κάτοικοι συνεχίζουν να ζουν σε κοντέινερ (βίντεο)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Ο σεισμός του 2021 ανάγκασε τους κατοίκους στο Δαμάσι Τυρνάβου να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και τρία χρόνια τώρα έχουν αναγκαστεί να μένουν σε κοντέινερ.

Ζητούν απαντήσεις από την κυβέρνηση.

Η φιλόλογος και κάτοικος Δαμασίου, Βέρα Μπακαϊμη, μίλησε στο «Ακόμα δεν Είδες Τίποτα» για τα όσα βιώνουν τα τελευταία τρία χρόνια.

«Το μόνο που μας λένε είναι πως αργεί λόγω των πλημμύρων. Το θέμα όμως είναι πως πρέπει να αποκατασταθεί και το δικό μας πρόβλημα αλλά και με όλη την κατάσταση. Η επιτροπή σεισμών έχουν ζητήσει να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό.

Μας έχει δοθεί η πρώτη αρωγή μόνο. Πρέπει να γίνει έλεγχος και μετά να βγει η άδεια για να συνεχίσουν οι επισκευές για τα σπίτια. Οι συνθήκες διαβίωσης είναι πολύ άσχημες. Νομίζουμε πως είμαστε ξεχασμένοι. Ζούμε 60 οικογένειες στα κοντέινερ».

megatv.com

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα