ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣτον… αέρα το Πάσχα: Δραματική πρόβλεψη Μαρουσάκη, «πάγωσε» με...

Στον… αέρα το Πάσχα: Δραματική πρόβλεψη Μαρουσάκη, «πάγωσε» με αυτό που έρχεται, «κλείδωσε» ο καιρός

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Καθώς πλησιάζει το Πάσχα, η ανησυχία για τις καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια των Πασχαλινών διακοπών μεγαλώνει. Δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές για εκείνους που ελπίζουν στα πρώτα τους μπάνια στη θάλασσα.

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Οι καιρικές προβλέψεις για το Πάσχα
Ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης παρουσίασε τις τελευταίες εκτιμήσεις για τον καιρό τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα, με τα δεδομένα να δείχνουν ότι οι συνθήκες θα είναι ασταθείς. Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμαίνεται από 23 έως 26 βαθμούς Κελσίου, ενώ αύριο αναμένεται να επηρεάσει την περιοχή μία νέα διαταραχή από τα δυτικά, η οποία θα βελτιώσει την ατμόσφαιρα.

Τις επόμενες ημέρες, οι συνθήκες θα παραμείνουν ήπιες, με μία νέα διαταραχή να εμφανίζεται την Κυριακή, η οποία θα φέρει βροχές τη Μεγάλη Δευτέρα, ψυχραίνοντας τη θερμοκρασία. Από τη Μεγάλη Τετάρτη και μετά, οι διαταραχές θα γίνουν πιο οργανωμένες, φέρνοντας αυξημένες βροχοπτώσεις κυρίως στη δυτική, βόρεια και κεντρική Ελλάδα.

Τέλος, φαίνεται πως οι κακοκαιρίες θα συνεχιστούν μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα, με προβλέψεις για μπόρες και βροχές κυρίως προς τα δυτικά και βόρεια.

enimerotiko.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα