ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΛάρισα: Η εκτίμηση του Φάνη Τακούδη για τον καιρό...

Λάρισα: Η εκτίμηση του Φάνη Τακούδη για τον καιρό τις ημέρες του Πάσχα (video)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Άστατος θα είναι ο καιρός στη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας καθώς σε αρκετές περιοχές θα σημειώνονται τοπικές βροχές και σε κάποιες περιπτώσεις καταιγίδες.

Η θερμοκρασία πάντως θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα καθώς σε ορισμένες περιοχές ο υδράργυρος θα δείξει έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ ο καιρός μέχρι και την Μεγάλη Παρασκευή θα είναι άστατος. Ο Λαρισαίος μετεωρολόγος και μαθηματικός Φάνης Τακούδης μιλώντας το πρωί στην εκπομπή “Καλημέρα Θεσσαλία” ανέφερε πως μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη δεν αναμένουμε ιδιαίτερα φαινόμενα στη Θεσσαλία με θερμοκρασίες που θα σημειώσουν μικρή άνοδο μέχρι τους 26 με 27 βαθμούς οι μέγιστες.

Την Μεγάλη Πέμπτη αναμένουμε κάποιες τοπικές βροχές μικρής έντασης στα ορεινά της Ανατολικής Θεσσαλίας (Κίσσαβο και Όλυμπο). Μεγάλη Παρασκευή δεν αναμένουμε φαινόμενα παρά τις αραιές συννεφιές το ίδιο και Μεγάλο Σάββατο με κάποιες συννεφιές και βόρειο άνεμο που θα ρίξει λίγο τη θερμοκρασία 1 με 2 βαθμούς, ενώ σε ότι αφορά την Κυριακή του Πάσχα θα ψήσουμε αρνί με αίθριο καιρό μέχρι αργά το μεσημέρι και καλές ανοιξιάτικες θερμοκρασίες, ενώ από το απόγευμα θα υπάρξουν κάποιες αστάθειες στη Βόρεια Θεσσαλία (Τρίκαλα, Ελασσόνα) που πιθανό θα δώσουν τοπικές βροχές από τις απογευματινές ώρες.

 

 

thessaliatv.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα