Συνελήφθησαν, χθες (16-05-2024) το βράδυ στη Λάρισα, -2- ανήλικοι ημεδαποί, κατά περίπτωση, για κλοπή και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και -2- ημεδαπές γυναίκες-γονείς αυτών για το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου.
Ειδικότερα, λίγο νωρίτερα, οι δράστες αφαίρεσαν, από σταθμευμένα βαγόνια του Ο.Σ.Ε. στις γραμμές του δικτύου του Ο.Σ.Ε. στη Λάρισα, -9- αλουμινένια πλαίσια από παράθυρα βαγονιών τρένου.
Μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο σε σημείο της πόλης, με τα ανωτέρω αφαιρεθέντα, τα οποία και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -1- ζευγάρι γάντια, -1- κατσαβίδι και -3- κλειδιά-εργαλεία.
Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν σε εκπρόσωπο του Ο.Σ.Ε.
Επιπροσθέτως, ο οδηγός στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.
Λάρισα: Τσάκωσαν ανήλικους να κλέβουν από βαγόνια και συνελήφθησαν μαζί με τις μητέρες τους
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεστε το larisanew.grστην GoogleΠροσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

