ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑΠάτρα: Σε κρίσιμη κατάσταση 50χρονος έπειτα από δάγκωμα οχιάς...

Πάτρα: Σε κρίσιμη κατάσταση 50χρονος έπειτα από δάγκωμα οχιάς – Υπέστη αιμορραγικό σοκ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Σε σοβαρή κατάσταση από την περασμένη Πέμπτη νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» ένας 50χρονος από χωριό του Δήμου Ερυμάνθου στην Πάτρα, ο οποίος δέχθηκε δάγκωμα οχιάς.

Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο της Πάτρας, του χορηγήθηκε αντιοφικός ιός, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες παρουσίασε επιπλοκές από το δηλητήριο του φιδιού.

Οι γιατροί από την πρώτη στιγμή κάνουν ότι μπορούν, περιμένοντας την αντίδρασή του στην θεραπευτική αγωγή. Προφανώς το δηλητήριο της οχιάς απεδείχθη ιδιαίτερα τοξικό για τον οργανισμό του και για αυτό παρουσίασε επιπλοκές που επιβάρυναν την κατάστασή του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την πρώτη ημέρα υπέστη και αιμορραγικό σοκ.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν στην εφημερίδα «Πολιτεία» οι γιατροί του, από το περασμένο Σάββατο εμφανίζει καλύτερη εικόνα.

Πηγή in.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα