ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑΓυνακοκτονία στην Αμφιλοχία: Σκότωσε την 37χρονη γυναίκα του και...

Γυνακοκτονία στην Αμφιλοχία: Σκότωσε την 37χρονη γυναίκα του και αυτοκτόνησε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Μια ακόμη σοκαριστική γυναικοκτονία σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 13 Ιουλίου στην Αμφιλοχία, με τον δράστη στη συνέχεια να αυτοκτονεί.

Ο 42χρονος δράστης, σύμφωνα με το e-maistros.gr, φέρεται να έστησε καρτέρι θανάτου στην 37χρονη όταν αυτή γυρνούσε στο σπίτι της τα ξημερώματα. Περιμένοντας την άφιξή της, πήδηξε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου πάνω στο ουρανό του αυτοκινήτου της και άρχισε να πυροβολεί. Αφού τραυμάτισε θανάσιμα τη σύζυγό του, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Οι αστυνομικές αρχές διεξάγουν έρευνα για τα ακριβή αίτια του αποτρόπαιου περιστατικού που συνέβη στις 04:00.

Στιγμιότυπο από το σημείο που συνέβη η τραγωδία

Πηγή in.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα