ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΛάρισα: Απόψε Σάββατο βράδυ έχει τρελό γλέντι με Έφη...

Λάρισα: Απόψε Σάββατο βράδυ έχει τρελό γλέντι με Έφη Θώδη στην Αγιά για μια μοναδική εμφάνιση

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Η Έφη Θώδη στην Αγιά / Για μια μοναδική εμφάνιση το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου


Η Έφη Θώδη, η ευρέως γνωστή τραγουδίστρια λαϊκών, παραδοσιακών και δημοτικών τραγουδιών, θα εμφανιστεί στην Αγιά, στον χώρο δίπλα στον Ναό των Αγίων Αντωνίων, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, σε μια λαϊκή μουσική βραδιά στην οποία θα την πλαισιώσουν η Δέσποινα Δελή και ο Νίκος Παλαμίδας στο τραγούδι, ο Νίκος Βλάχος στο κλαρίνο και ο Μιχάλης Παράσχος στο μπουζούκι.

Η διοργάνωση ανήκει στο Ψητοπωλείο “Λάκης” (τηλέφωνα κρατήσεων: 2494023878, 6948072001)


Η Έφη Θώδη γεννήθηκε στα Βραγκιανά Καρδίτσας το 1964 και ξεκίνησε να τραγουδά από το 1984. Το έτος αυτό γνωρίστηκε με τον κλαρινίστα Γιώργο Δημητρόπουλο και μαζί άρχισαν να περιοδεύουν στην ελληνική επαρχία. Το 1985 κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο “Μεγάλες Επιτυχίες”, ο οποίος αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο. Οι δυο τους χαρακτηρίστηκαν ως «αχτύπητο δίδυμο».

Το 1989 κυκλοφορεί το “Γλύκα – Γλύκα” (πρώτη εκτέλεση από την Γιώτα Χαλκιά που κυκλοφόρησε το 1988) σε μουσική του Μάκη Βασιλειάδη και στίχους της Γιώτας Χαλκιά που γίνεται το σήμα κατατεθέν των εμφανίσεών της.

choraagia.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα