ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑΛιβαδειά: Τρένο έσερνε γυναίκα που είχε εγκλωβιστεί στις πόρτες...

Λιβαδειά: Τρένο έσερνε γυναίκα που είχε εγκλωβιστεί στις πόρτες – Εισαγγελική παρέμβαση

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Όλα έγιναν χθες Σάββατο (07.09.2024) όταν οι πόρτες του τρένου έκλεισαν πριν πριν ολοκληρωθεί η αποβίβαση, με συνέπεια να εγκλωβιστεί μία γυναίκα και να τραυματιστεί ευτυχώς ελαφρά, καθώς σύρθηκε για περίπου 50 μέτρα κατά μήκος του σιδηροδρομικού σταθμού της Λιβαδειάς.

Η γυναίκα προσπαθούσε να κατέβει από το τρένο, με τις πόρτες να κλείνουν ξαφνικά πάνω της.

Το περιστατικό είδε ο πρώην βουλευτής Βοιωτίας Ανδρέας Κουτσούμπας, που έτυχε να βρίσκεται στο σημείο.

Ο ίδιος έτρεξε πίσω από το τρένο, φωνάζοντας στον οδηγό να σταματήσει. Στην συνέχεια και αφού το τρένο σταμάτησε διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα έφερε ευτυχώς μόνο ελαφρά τραύματα, αλλά το σοκ για την ίδια ήταν μεγάλο.

Το τρένο σαν να μην συνέβη τίποτα, συνέχισε το ταξίδι της προς Θεσσαλονίκη, αναγκάστηκε όμως τελικά να σταματήσει στον επόμενο σταθμό μετά από παρέμβαση του εισαγγελέα ενώ μηχανοδηγός και επόπτης συνελήφθησαν προκειμένου να διερευνηθεί το περιστατικό.

newsit.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα