ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΑκούστηκε για την ΠΑΕ ΑΕΛ κατέληξε στον Πιερικό (Φώτο)

Ακούστηκε για την ΠΑΕ ΑΕΛ κατέληξε στον Πιερικό (Φώτο)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Το όνομά του ακούστηκε μεταξύ άλλων στην αρχή της θερινής μεταγραφικής περιόδου και για την ΠΑΕ ΑΕΛ, τελικά ο 35χρονος μεσοεπιθετικός, Ανδρέας Τάτος, που έμεινε ελεύθερος από την Καλαμάτα κατέληξε στον Πιερικό, που θα αγωνιστεί και τη σεζόν 2024-2025 στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πιερικού

Δικός του και ο Τάτος!

Η διοίκηση του ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει την απόκτηση του Ανδρέα Τάτου!

Οι “μελανόλευκοι” ήρθαν σε συμφωνία με τον πολύπειρο 35χρονο μεσοεπιθετικό, που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Καλαμάτα, στην οποία αγωνίστηκε τις τρεις προηγούμενες σεζόν.

Ο Ανδρέας Τάτος, με πλούσια καριέρα στη Super League με τις φανέλες του Ολυμπιακού, του Άρη, του Ατρόμητου, καθώς και της Ξάνθης και της Βέροιας, με εμπειρίες επίσης στο εξωτερικό με τις τουρκικές Ελαζιγκσπορ και Αλτάι, αποτελεί ένα ακόμη βασικό κομμάτι στο παζλ πρωταθλητισμού του Πιερικού, που αναμφίβολα ταράσσει τα νερά της κατηγορίας με την κίνηση να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Πηγή

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα