ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑΓιάννος Παπαντωνίου: Αθώος λόγω αμφιβολιών για τις φρεγάτες

Γιάννος Παπαντωνίου: Αθώος λόγω αμφιβολιών για τις φρεγάτες

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Ομόφωνα αθώος κρίθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου, η σύζυγος του και ένας ακόμα επιχειρηματίας οι οποίοι ήταν κατηγορούμενοι για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, ξέπλυμα μαύρου χρήματος που αφορούσε τη σύμβαση για τον εκσυγχρονισμό των φρεγατών το 2003.

Το δικαστήριο, παρά της αντίθετη εισαγγελική πρόταση, έκρινε ότι δεν προέκυψαν επαρκείς ενδείξεις ούτε για το αδίκημα της απιστίας ,ούτε για το αδίκημα της δωροδοκίας και διατηρεί αμφιβολίες ως προς την τέλεση τους  και ως εκ τούτου κήρυξαν αθώους τους κατηγορουμένους καθώς ελλείψει βασικού αδικήματος συμπαρασύρεται και η αξιόποινη πράξη για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Υπό αυτό το πρίσμα οι δικαστές κήρυξαν όλους τους κατηγορουμένους αθώους.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Μιχάλης Δημητρακόπουλος μετά την απαγγελία της αθώωσης  λόγω αμφιβολιών έκανε λόγο για μια δίκαιη απόφαση.



Πηγή in.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα