Επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Πέτρου & Παύλου Λάρισας για τον εορτασμό του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου Προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας τελέστηκε το πρωί της Κυριακής.
Η 20η Οκτωβρίου, ημέρα εορτασμού του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου και Προστάτη του Σώματος, έχει καθιερωθεί ως η «Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας».
Πρόκειται για μία ημέρα με ξεχωριστή αξία και σημασία για το Σώμα, ημέρα με εορταστικό χαρακτήρα, η οποία θεσπίστηκε από την Πολιτεία, ως ένδειξη τιμής και αναγνώρισης του έργου και της προσφοράς της Ελληνικής Αστυνομίας προς τη χώρα και την κοινωνία.
Επιπλέον, αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Δημήτριου ΜΑΛΛΙΟΥ.
Το παρών στη δοξολογία έδωσαν ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Χρήστος Κέλλας, ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κόκκαλης, η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας Μαρία Γαλλιού και η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ στη Λάρισα.
Μετά τη δοξολογία, στην οποία χοροστάτησε ο μητροπολίτης Λαρίσης κ. Ιερώνυμος, ακολούθησε δεξίωση στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλίας.









