26.5 C
Larissa
Τρίτη, 16 Ιουνίου, 2026
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΤαχιάος για νέα διόδια στα Τέμπη: Δεν θα γίνει...

Ταχιάος για νέα διόδια στα Τέμπη: Δεν θα γίνει τίποτε χωρίς διαβούλευση

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

«Δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να γίνει οτιδήποτε χωρίς διαβούλευση με τον Δήμο Τεμπών», επεσήμανε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Νίκος Ταχιάος σε ότι αφορά την ενδεχόμενη κατασκευή νέων διοδίων στην κοιλάδα των Τεμπών, στην παλιά εθνική οδό.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Αναπληρωτή Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και Βουλευτή Λάρισας κ. Βασίλη Κόκκαλη αποκάλυψε πως η κυβέρνηση βρίσκεται σε συζητήσεις με τον παραχωρησιούχο για την κατασκευή πλήρους κόμβου στο ύψος της Ραψάνης, ώστε να αρθεί ο αποκλεισμός στα παράλια της Λάρισας.

Στην σχετική ερώτηση ο κ. Κόκκαλης, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως «η παρούσα επίκαιρη αφορά τον σχεδιασμό, όπως τον πληροφορηθήκαμε, για κατασκευή διοδίων εντός της Κοιλάδας των Τεμπών και την καθυστέρηση αφενός στην κατασκευή των διοδίων -είναι η μοναδική εναλλακτική διαδρομή η οποία δεν έχει διόδια η Κοιλάδα των Τεμπών, ο παλιός δρόμος- και αφετέρου το ότι ο κόμβος στη Ραψάνη θα κατασκευαστεί στο πρώτο τρίμηνο του 2025. Είχαμε μια έντονη αντίδραση του Δημάρχου Τεμπών, ο οποίος είπε επί λέξει «είναι αδιανόητο να επιχειρείται η διχοτόμηση ενός δήμου με την επιβολή διοδίων στον μοναδικό παράπλευρο δρόμο, χωρίς εναλλακτική διαδρομή… ».

Δείτε όλη τη συζήτηση

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα