Ευεργετική βροχή για τους αγρότες που αναμένουν πως και πως αυτή τη μεταβολή για να μπουν για τη σπορά των χειμερινών σιτηρών χαρακτηρίζει την αστάθεια αυτή που ξεκινά από σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλία και θα συνεχιστεί με΄χι και την Τετάρτη ο προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας της περιφέρειας αντιστράτηγος ε.α. Ηλίας Λεοντάρης.

Ο κ. Λεοντάρης ανέφερε πως αθροιστικά αναμένουμε γύρω στα 20 χιλιοστά στην ανατολική Θεσσαλία και γύρω στα 40 χιλιοστά στη δυτική μαζί με ένα νέο κύμα που αναμένεται από παρασκευή. Οι βροχοπτώσεις αυτές είναι διαχειρίσιμες δεν πρόκειται να δημιουργήσουν προβλήματα πλημμυρικών φαινομένων και είναι πολυπόθητες για τους αγρότες σημείωσε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας με τη μελέτη των διαδραστικών χαρτών ότι με τον τρόπο αυτό θα αναπληρωθεί ένα μέρος του ελλείμματος λόγω της πρωτοφανούς ανομβρίας που είχαμε το φετινό φθινόπωρο.

Τέλος σημείωσε ότι προς το παρόν δεν φαίνεται κάποια σοβαρή χιονόπτωση αυτή την εβδομάδα, ενώ την Πέμπτη αναμένουμε βροχές από τη θάλασσα



