ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΣυνάντηση Κουρέτα - Παπαλέξη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Συνάντηση Κουρέτα – Παπαλέξη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Επί τάπητος η τουριστική προβολή και η συμμετοχή του Επιμελητηρίου στην Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Θεσσαλίας

Με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Δημήτρη Κουρέτα συναντήθηκε ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας και επικεφαλής του συνδυασμού ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ κ. Δημήτρης Παπαλέξης.

O Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κουρέτας αναφέρθηκε στις αναμενόμενες δράσεις επιχειρηματικότητας του προγράμματος «Θεσσαλία 2021-2027» και χαρακτήρισε «βασική προτεραιότητα της Περιφερειακής Αρχής τη στήριξη του επιχειρείν».

Ο κ. Παπαλέξης με τη σειρά του υπερθεμάτισε για την άριστη σχέση Επιμελητηρίου Λάρισας και Περιφέρειας Θεσσαλίας, τόνισε την ανάγκη για άμεση ενεργοποίηση των δράσεων επιχειρηματικότητας και δήλωσε θετικός στην αναβάθμιση της συνεργασίας της Περιφέρειας με τη νέα Διοίκηση του Επιμελητηρίου, που μπορεί να εκφραστεί σε τομείς όπως η τουριστική προβολή, η συμμετοχή του Επιμελητηρίου στην ΑγροδιατροφικήΣύμπραξη Περιφέρειας Θεσσαλίας, αλλά και την συνέχιση της συγχρηματοδότησης των εκθέσεων, εσωτερικού και εξωτερικού.

Τον κ. Παπαλέξη συνόδευαν οι υποψήφιοι της ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ κ.κ. Στέφανος Νούσιας, Παναγιώτης Παπαδημητρίου, Βασίλης Στεργιούλας και Γιάννης Τσιούτσιος.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα