7 περιστατικά ενδοσχολικης βίας σε σχολεία της πρωτοβάθμιας Λάρισας από τότε που άνοιξε η πλατφόρμα του υπουργείου ανέφερε η διευθύντρια πρωτοβάθμιας Λάρισας Αικατερίνη Καραγιωργου στο πλαίσιο ημερίδας που πραγματοποιείται στη Λάρισα.
Συγκεκριμένα η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας και η Τετραμελής Ομάδα Ε.ΒΙ.Ε. σε συνεργασία με Συμβούλους Εκπαίδευσης της Π.Ε. Λάρισας διοργανώνουν ημερίδα με θέμα “Ενδοσχολική βία και εκφοβισμός”.
Η ημερίδα πραγματοποιείται σήμερα από τις 8.30 το πρωί ως και τις 1.30 το μεσημέρι στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας.
Τα 7 περιστατικά ενδοσχολικης βίας σε σχολεία της πρωτοβάθμιας Λάρισας από τότε που άνοιξε η πλατφόρμα του υπουργείου που ανέφερε η διευθύντρια πρωτοβάθμιας Λάρισας Αικατερίνη Καραγιωργου αποτελούν μια σαφή ένδειξη ότι η ενδοσχολική βία θεριεύει και η αντιμετώπισή της απαιτεί ενημέρωση και των γονέων, αλλά και αλλαγή προσέγγισης στο σχολικό περιβάλλον






