ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΣυνεργάτες Δημήτρη Κουρέτα: Aθλια υπονοούμενα από τον Κώστα Αγοραστό

Συνεργάτες Δημήτρη Κουρέτα: Aθλια υπονοούμενα από τον Κώστα Αγοραστό

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Οι συνεργάτες του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα για όσα δήλωσε ο Κώστας Αγοραστός γιας ηθικούς αυτουργούς στην επίθεση που δέχθηκε από συγγενείς θυμάτων των Τεμπών, επισημαίνουν τα εξής:

«Από την πρώτη στιγμή του καταδικαστέου περιστατικού της επίθεσης εναντίον του πρώην Περιφερειάρχη στο κτίριο της Περιφέρειας, πήραμε ως παράταξη ξεκάθαρη θέση καταδικάζοντας το.

Επίσης είναι γνωστό σε όλους πως αν δεν επενέβαινε στο περιστατικό ο ίδιος ο κ. Κουρέτας τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο άσχημα για τον Κ. Αγοραστό.

Γνωρίζουν όλοι επίσης πως οι συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη βρέθηκαν στην Περιφέρεια μετά από αίτημα των ίδιων των συγγενών προς την πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου για να ενημερωθούν για την πορεία των έργων του μνημείου στον τόπο της τραγωδίας.

Το να φτάνει στο σημείο σήμερα ο κ. Αγοραστός να αφήνει άθλια υπονοούμενα για τον ρόλο της Περιφέρειας και του Περιφερειάρχη σε σχέση με το χθεσινό επεισόδιο ξεπερνάει κάθε όριο.

Επιτέλους κάποιος ας τον προστατεύσει, αφού δεν μπορεί πλέον ο ίδιος να προστατεύσει τον εαυτό του».

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα