ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΠαγωμάρα στη Λάρισα: Αυτοκτόνησε στα 32 του χρόνια ποδοσφαιριστής...

Παγωμάρα στη Λάρισα: Αυτοκτόνησε στα 32 του χρόνια ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στην ΑΕΛ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Συγκλονισμένοι στην ΠΑΕ ΑΕΛ από τον ξαφνικό θάνατο του Ματίας Ακούνια, που έβαλε τόσο άδοξα και πρόωρα τέλος στη ζωή του

Σοκ και παγωμάρα για τον ξαφνικό θάνατο του Ματίας Ακούνια καθώς όπως μεταδόθηκε στο Εκουαδόρ ο πρώην άσος της ΑΕΛ και της Λαμίας (αποχώρησε τον περσινό Γενάρη) έβαλε τέλος στη ζωή του στην ηλικία των 32 ετών.

Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ στο Εκουαδόρ, ο Ακούνια ήταν σε ξενοδοχείο της πόλης Αμπάτο στη χώρα, όπου είχε καταλύσει το βράδυ του Σαββάτου (4/1) η αποστολή της Μουσούρ Ρούνα, στην οποία ανήκε από τον περασμένο Ιούλιο.

Ο Ματίας Ακούνια ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΛ τη σεζόν 2020/21 καταγράφοντας συνολικά 37 συμμετοχές με απολογισμό 9 γκολ και 2 ασίστ στους Βυσσινί, που μέσω ανάρτησης στα social media τον αποχαιρέτησαν τονίζοντας πως δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ.

«Όλοι στην ΠΑΕ ΑΕΛ είμαστε συγκλονισμένοι από την είδηση του θανάτου του Ματίας Ακούνια. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ματίας δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ…», αναφέρει η θεσσαλική ομάδα στο μήνυμά της.

athlosnews.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα