ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΤέμπη: Απειλητικά τηλεφωνήματα δέχεται η πρόεδρος του Αρείου Πάγου

Τέμπη: Απειλητικά τηλεφωνήματα δέχεται η πρόεδρος του Αρείου Πάγου

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Μετά τις διαδικτυακές απειλές, σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Ιωάννα Κλάπα-Χριστοδουλέα δέχεται και απειλητικά τηλεφωνήματα για την υπόθεση των Τεμπών.

Κατά πληροφορίες, η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωάννα Κλάπα- Χριστοδουλέα δέχθηκε δύο τηλεφωνήματα στη Γραμματεία του γραφείου της, το ένα εξ αυτών με φανερό αριθμό του καλούνται.

Σε αυτά κατά πληροφορίες, ο άγνωστος ή οι άγνωστοι που εκτόξευσαν απειλές κατά της ζωής της προέδρου αλλά και της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην πρόεδρο του Αρείου Πάγου έχουν σταλεί και απειλητικά email για την υπόθεση της σιδηροδρομικής τραγωδίας.

Όσο αφορά τη μήνυση που κατατέθηκε σήμερα (13.02.2025) κατά του εφέτη ανακριτή για απόκρυψη στοιχείων από τη δικογραφία, δικαστικές πηγές επισημαίνουν ότι όλα τα έγγραφα που αφορούν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα έχουν συμπεριληφθεί στη δικογραφία και ότι η μήνυση σε βάρος του ανακριτή θα κριθεί από τα αρμόδια όργανα της δικαιοσύνης.

newsit.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα