ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΗ Ζωή Κωνσταντοπούλου για την σεξιστική επίθεση στη Βουλή:...

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου για την σεξιστική επίθεση στη Βουλή: Τι είπε για τον Λαρισαίο σύντροφό της: Κάποιο θείο χέρι φρόντισε ώστε ο Διαμαντής…

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Δευτέρας 10 Μαρτίου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για τη σεξιστική επίθεση που δέχτηκε από τον Δημήτρη Κυριαζίδη στη Βουλή.

Μεταξύ άλλων, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας τόνισε ότι «κάποιο θείο χέρι φρόντισε ώστε ο Διαμαντής Καραναστάσης τρία λεπτά πριν να έχει βγει έξω από τη Βουλή».

Συγκεκριμένα, η πολιτικός δήλωσε: «Είναι ξεκάθαρο ότι αυτές οι δολοφονικές επιθέσεις προφανώς στοχεύουν και στην προσωπική σου ζωή, αλλά στοχεύουν και στην κοινοβουλευτική ομάδα. Ο Διαμαντής Καραναστάσης είναι βουλευτής μας και τρία λεπτά πριν γίνει αυτό ήταν μέσα στην αίθουσα.

Κάποιο θείο χέρι φρόντισε ώστε ο Διαμαντής τρία λεπτά πριν να έχει βγει έξω.

Δε ξέρω αν θα είχε αντιδράσει άσχημα, ξέρω ότι αυτού του είδους οι προκλήσεις είναι οργανωμένες για να διαλύσουν την αξιοπιστία και το κύρος αυτού που λες, τη συγκρότηση ενός ανθρώπου ο οποίος εκείνη την ώρα δίνει μία μάχη.

Εγώ ήμουν εκεί για να δώσω μία μάχη για την πρόταση μομφής και για το αίτημα της κοινωνίας που δεν έχει οξυγόνο να φύγει αυτή η κυβέρνηση.

Δε μπορεί τον πολιτικό σου αντίπαλο να προσπαθείς να τον διαλύσεις επειδή είναι γυναίκα και η μόνη γυναίκα αρχηγός, και το επιχείρημα τελικά που έχεις απέναντι σε συγκροτημένες καταγγελίες να είναι “είσαι γυναίκα και επειδή δεν έχεις παιδιά εγώ θα πατήσω πάνω σε αυτό για να σε μειώσω”».

govastileto.gr

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα