ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΤραγωδία Τέμπη: Ελεύθερη αφέθηκε η τότε διευθύντρια της Διεύθυνσης...

Τραγωδία Τέμπη: Ελεύθερη αφέθηκε η τότε διευθύντρια της Διεύθυνσης Σιδηροδρομικών Μεταφορών μετά την απολογία της

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Ελεύθερη με τον περιοριστικό όρο της παρουσίας της στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας της μια φορά το μήνα, αφέθηκε η διευθύντρια της Διεύθυνσης Σιδηροδρομικών Μεταφορών του υπουργείου Μεταφορών, την περίοδο της εθνικής τραγωδίας των Τεμπών.

Ισχυρίστηκε ότι δεν είχε αρμοδιότητα για την ασφάλεια του σιδηροδρόμου αλλά την είχε μόνο η ΡΑΣ, κάτι το οποίο δεν έγινε δεκτό.

Ανακριτής και εισαγγελέας θεωρούν ότι έχει την εποπτεία της διαλειτουργικότητας και ασφάλειας των σιδηροδρομικών μεταφορών.

Ρεπορτάζ – ΕΡΤNews: Ελπίδα Κουτσογιάννη

ertnews.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα