ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣτο χειρουργείο ο 56χρονος που δέχθηκε επίθεση με αλυσοπρίονο...

Στο χειρουργείο ο 56χρονος που δέχθηκε επίθεση με αλυσοπρίονο στον Αλμυρό – Συνελήφθη ο δράστης

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Έφθασε στο Νοσοκομείο Βόλου πριν από λίγα λεπτά ο άνδρας που δέχθηκε επίθεση με αλυσοπρίονο και τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι και στο αριστέρο χέρι, από συγχωριανό του στον Αλμυρό σήμερα το απόγευμα.

Ο 56χρονος, σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες των Γεγονότων, έχει υποστεί κάταγμα στην κνήμη και σοβαρότατο τραυματισμό στο πόδι και το χέρι, όμως η ζωή του βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Στο Νοσοκομείο νοσηλεύεται και ο γιος του θύματος με ελαφρύ τραύμα στο κεφάλι, καθώς δέχθηκε επίθεση από τον ίδιο άνδρα με λοστό.

Ο τραυματίας και ο γιος του, φέρεται να μάλωσαν με συγχωριανό τους και εκείνους τους κυνήγησε με αλυσοπρίονο, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον 56χρονο αλλά και τον γιο του.

gegonotanews.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα