ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΛάρισα: Τι λέει η Αστυνομία για τον άντρα που...

Λάρισα: Τι λέει η Αστυνομία για τον άντρα που έπιασε για τις απειλές για βόμβα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών κατόπιν τηλεφωνήματος από τον δράστη για δήθεν τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού σε τραπεζικό υποκατάστημα της πόλης, οδήγησε στον εντοπισμό του

Ο συλληφθείς, όπως εξακριβώθηκε, κατά το τελευταίο δίμηνο, προέβη μέσω τηλεφωνημάτων σε ακόμη δύο ψευδείς αναφορές για τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών στο ίδιο τραπεζικό υποκατάστημα

Συνελήφθη, χθες (26-05-2025) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λάρισας, -1- ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Ειδικότερα, η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών κατόπιν τηλεφωνήματος από τον δράστη, λίγο νωρίτερα, για δήθεν τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού σε τραπεζικό υποκατάστημα της πόλης, οδήγησε στον εντοπισμό του, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο.

Όπως εξακριβώθηκε, τις 16-04-2025 και 08-05-2025, ο δράστης προέβη μέσω τηλεφωνημάτων σε ακόμη δύο ψευδείς αναφορές για τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών στο ίδιο τραπεζικό υποκατάστημα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λάρισας

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα