ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ21χρονος με εγκεφαλική αιμορραγία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

21χρονος με εγκεφαλική αιμορραγία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας διεκομίσθη ο 21χρονος από τη Σκιάθο, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα σήμερα το πρωί με το ιδιωτικό σκάφος “Ζαχαρένια”.

Ο 21χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όταν σε εξετάσεις που του έγιναν διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία και ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Μετά από μία σειρά εξετάσεων κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο του Βόλου και από εκεί στο ΠΓΝ Λάρισας.

Ο 21χρονος ήταν επισκέπτης στο νησί του Παπαδιαμάντη. Είχε έρθει για διακοπές από τη Φλώρινα και σύμφωνα με πληροφορίες είχε καθαρό ιστορικό.

taxydromos.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα