ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΛάρισα: Αυξήσεις στα ενοίκια - Οι τιμές πήραν την...

Λάρισα: Αυξήσεις στα ενοίκια – Οι τιμές πήραν την ανιούσα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Σταθερά ανοδικές παραμένουν οι τιμές των ενοικίων σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με τον δείκτη τιμών Spitogatos SPI.

Στη Λάρισα το β’ τρίμηνο του 2024 η μέση τιμή ενοικίασης ήταν 7,78 ευρώ/τμ και την ίδια χρονική περίοδο το 2025 η τιμή ανήλθε στα 8,40ευρώ/τμ, με την αύξηση να είναι στο 8%.

Ανάλογη εικόνα επικρατεί και στους άλλους τρεις νομούς της Θεσσαλίας.

Στη Μαγνησία το δεύτερο τρίμηνο του 2024 η τιμή του μέσου ενοικίου ήταν 7,25 ευρώ το τετραγωνικό, ενώ το δεύτερο τρίμηνο του 2025 η τιμή διαμορφώθηκε στα 8 ευρώ το τετραγωνικό με τη μεταβολή να ανέρχεται στο 10,3%.

Στα Τρίκαλα το δεύτερο τρίμηνο του 2024 η τιμή του μέσου ενοικίου ήταν 6,36 ευρώ το τετραγωνικό, ενώ το δεύτερο τρίμηνο του 2025 η τιμή διαμορφώθηκε στα 7 ευρώ το τετραγωνικό με τη μεταβολή να ανέρχεται στο 10,1%.

Τέλος στην Καρδίτσα το δεύτερο τρίμηνο του 2024 η τιμή του μέσου ενοικίου ήταν 6,35 ευρώ το τετραγωνικό, ενώ το δεύτερο τρίμηνο του 2025 η τιμή διαμορφώθηκε στα 7,11 ευρώ το τετραγωνικό με τη μεταβολή να ανέρχεται στο 12%.

Τ.Π. kosmoslarissa.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα