ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΕπιχείρηση για την μεταφορά βρέφους στο νοσοκομείο – Κρίθηκε...

Επιχείρηση για την μεταφορά βρέφους στο νοσοκομείο – Κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Σε μια επιχείρηση ευαισθησίας και ταχύτητας, ένα βρέφος μόλις 12 μηνών μεταφέρθηκε σήμερα το μεσημέρι από την Αλόννησο στον Βόλο, ύστερα από παθολογικό πρόβλημα υγείας που παρουσίασε, κινητοποιώντας άμεσα τις αρχές.

Η διακομιδή οργανώθηκε με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, το οποίο έδωσε εντολή για άμεση μεταφορά του παιδιού από το νησί στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Στις 15:20 το μεσημέρι, το βρέφος επιβιβάστηκε στο ιδιωτικό ταχύπλοο «Άξιον Εστί», που έπλευσε με ασφάλεια από το λιμάνι της Αλοννήσου προς το λιμάνι του Βόλου. Εκεί, το παιδί παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το μετέφερε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου και νοσηλεύεται υπό ιατρική παρακολούθηση.

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε χωρίς καθυστερήσεις, χάρη στον άψογο συντονισμό των λιμενικών αρχών, του πληρώματος του σκάφους και του ΕΚΑΒ, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την αποτελεσματικότητα του μηχανισμού επείγουσας αρωγής στα νησιά των Σποράδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση του βρέφους παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς, ενώ οι γονείς του εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για την άμεση κινητοποίηση όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών.

thenewspaper.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα