Στη 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα τιμήθηκε σήμερα, Σάββατο 8 Νοεμβρίου, η μνήμη των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ, προστατών της Πολεμικής Αεροπορίας.
Το πρωί τελέστηκε επίσημη δοξολογία στον χώρο της Πτέρυγας, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου, παρουσία στρατιωτικών και πολιτικών εκπροσώπων καθώς και μελών του προσωπικού της Μονάδας.
Ο εορτασμός της Πολεμικής Αεροπορίας, που οργανώθηκε με μέριμνα του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας, ξεκίνησε την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί αύριο, Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2025.
Πρόγραμμα επισκέψεων για το κοινό
• Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2025: 11:45 – 17:00
• Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2025: 09:00 – 17:00
Κατά το ανωτέρω ωράριο η 110 Πτέρυγα Μάχης θα είναι ανοικτή στο κοινό με στατική έκθεση αεροσκαφών και οπλικών συστημάτων και εξειδικευμένο προσωπικό για ενημέρωση των επισκεπτών.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ



