ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΑπατεώνες αφαίρεσαν 680 ευρώ από λογαριασμό Λαρισαίας

Απατεώνες αφαίρεσαν 680 ευρώ από λογαριασμό Λαρισαίας

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λάρισας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άνδρα και άγνωστης, μέχρι στιγμής, γυναίκας, για απάτη.

Ειδικότερα, την 4-04-2025 το πρωί στη Λάρισα, άγνωστη επικοινώνησε τηλεφωνικά με γυναίκα και προσποιούμενη την βοηθό του λογιστή της, της ανέφερε ότι δικαιούται το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ, για αγορά εξοπλισμού για την επιχείρησή της.

Στη συνέχεια, με το πρόσχημα «δήθεν» καταβολής του χρηματικού ποσού, έπεισε την παθούσα να της γνωστοποιήσει στοιχεία τραπεζικής της κάρτας, με συνέπεια να πραγματοποιηθεί μεταφορά του χρηματικού ποσού των 680 ευρώ από τον τραπεζικό της λογαριασμό, όπως προέκυψε, σε λογαριασμό του δράστη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα