ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΛάρισα-Τακούδης: Έρχεται μικρός Daniel σε Κίσαβο Πήλιο από Πέμπτη,...

Λάρισα-Τακούδης: Έρχεται μικρός Daniel σε Κίσαβο Πήλιο από Πέμπτη, μέχρι Κυριακή

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Προσοχή έρχεται μικρός Daniel από Τετάρτη μεσημέρι και κυρίως Πέμπτη και Παρασκευή στην Ανατολική Θεσσαλία και τα παράλια Λάρισας, Μαγνησίας (Πήλιο) προειδοποιεί ο Λαρισαίος μετεωρολόγος Φάνης Τακούδης. Μιλώντας στη “Θεσσαλία τηλεόραση” ο κ. Τακούδης ανέφερε πως ένα σύστημα που αναπτύσσεται στην Κεντρική Μακεδονία θα αρχίσει να δίνει από Τετάρτη και κυρίως Πέμπτη, Παρασκευή μέχρι Σάββατο ισχυρές βροχές και κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες με ραγδαιότητα που για παράδειγμα στην περίπτωση της Αγιάς σε ένα τρίωρο από Πέμπτη μεσημέρι μπορεί να δώσει και 40 χιλιοστά βροχής.

Από το νέο αυτό κύμα θα επηρεαστεί όλη η Θεσσαλία και η Δυτική και φυσικά ο κάμπος ενώ στη Λάρισα το τριήμερο αναμένουμε 100 χιλιοστά βροχής.

Στο επίκεντρο πάντως θα βρεθούν ο Κίσαβος τα παράλια της Λάρισας , το Πήλιο και τα ανατολικά ΄παράλια Μαγνησίας όπου κατά τόπους θα υπερβούμε τα 200 χιλιοστά, ενώ οι βροχές στη Μαγνησία θα επεκταθούν μέχρι και τη Δευτέρα, κατέληξε ο κ. Τακούδης προτρέποντας τους δήμους να είναι σε επιφυλακή

 

thessaliatv.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα