ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑΝτροπή στα μέρη μας: 18χρονος τραυμάτισε 61χρονη και έγινε...

Ντροπή στα μέρη μας: 18χρονος τραυμάτισε 61χρονη και έγινε “καπνός” – Τον ψάχνει η αστυνομία

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Σκηνές από κινηματογραφικό θρίλερ εκτυλίχθηκαν σήμερα στον Βόλο, όταν γύρω στις 12:00 δύο δίκυκλα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά στη διασταύρωση Τριανταφυλλίδη και Αυτοκράτορος Ηρακλείου. Από τη σφοδρή σύγκρουση, η οδηγός ενός εκ των οχημάτων, ηλικίας 61 ετών, τραυματίστηκε ελαφρά, αντικρίζοντας παράλληλα το όχημα που προκάλεσε το ατύχημα να απομακρύνεται σαν… καπνός.

Το περιστατικό κινητοποίησε άμεσα το Τμήμα Τροχαίας Βόλου και το ΕΚΑΒ, με το πλήρωμα να φτάνει στο σημείο μέσα σε λίγα λεπτά. Ευτυχώς, η 61χρονη φορούσε προστατευτικό κράνος, που απέτρεψε σοβαρό τραυματισμό. Η ίδια διακομίστηκε προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, με ελαφρά τραύματα στο πόδι. Η αντίδραση των Αρχών ήταν ταχύτατη: μέσα σε μία ώρα, αξιοποιώντας κάμερες και προανακριτικό υλικό, εντοπίστηκε το δίκυκλο του δράστη. Ο υπαίτιος, μόλις 18 ετών, βρέθηκε στον χώρο εργασίας του και οδηγήθηκε στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με την προανάκριση, το τροχαίο προκλήθηκε όταν ο νεαρός παραβίασε προτεραιότητα από δεξιά, συγκρούοντας πλαγιομετωπικά το δίκυκλο της 61χρονης, που κινούνταν επί της Τριανταφυλλίδη, οδού με προτεραιότητα. Σε βάρος του 18χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για εγκατάλειψη τόπου τροχαίου με πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια, ενώ παραμένει υπό κράτηση και αύριο θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Βόλου. Η Τροχαία συνεχίζει την προανάκριση, διερευνώντας κάθε λεπτομέρεια του περιστατικού.

thenewspaper.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα