ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΒιολάντα: Αυτοψία στο μοιραίο εργοστάσιο πραγματοποίησε η πολεοδομία Τρικάλων...

Βιολάντα: Αυτοψία στο μοιραίο εργοστάσιο πραγματοποίησε η πολεοδομία Τρικάλων – Οι σοβαρές παρατυπίες και τα πρόστιμα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Αυτοψία στο μοιραίο εργοστάσιο της μπισκοτοβιομηχανίας “Βιολάντα” στα Τρίκαλα, όπου έχασαν τη ζωή τους πέντε εργαζόμενες, πραγματοποίησε η πολεοδομία της πόλης, με τους ελεγκτές να εντοπίζουν σειρά παραβάσεων και παρατυπιών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, «οι υπηρεσίες που τα προηγούμενα χρόνια τα έβρισκαν όλα «καλώς καμωμένα», τώρα μετά τη φονική έκρηξη αλλά και το σχετικό αίτημα της διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, φέρεται να εντοπίζουν αυθαιρεσίες που εδώ και χρόνια δεν είχαν εντοπίσει».

Τι αναφέρει η αυτοψία
Η αυτοψία της πολεοδομίας Τρικάλων στο εργοστάσιο έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το πόρισμα των ελεγκτών της ίδιας διεύθυνσης τόσο το 2011 όσο όμως και μεταγενέστερα, όταν δεν βρήκαν τίποτα μεμπτό.

Στην έκθεσή τους που δημοσιοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες οι πολεοδόμοι διαπιστώνουν σειρά αυθαιρεσιών.

Σοβαρές παρατυπίες σε στέγαστρα και κλιμακοστάσια
Σύμφωνα με τον ANT1 τα στελέχη της πολεοδομίας Τρικάλων εντόπισαν σοβαρές παρατυπίες σε στέγαστρα, κτίσματα και κλιμακοστάσια στα άλλα δύο κτίρια του εργοστασίου, όχι εκεί που σημειώθηκε η έκρηξη. Μάλιστα, καταλογίζονται και πρόστιμα ανέγερσης, ύψους 39.000 ευρώ στην εταιρεία, ενώ στα 19.000 ευρώ ανέρχεται το πρόστιμο διατήρησης των αυθαιρέτων.

Η ανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται.

enikos.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα