ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΘρήνος: Έφυγε από την ζωή 46χρονος

Θρήνος: Έφυγε από την ζωή 46χρονος

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία μόλις 46 ετών ο Δημήτριος Χατζόπουλος, προκαλώντας θλίψη στην οικογένεια, τους φίλους και τους οικείους του.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελέστηκε σήμερα 19 Απριλίου 2026 στις 13:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Βλασίου, στον Άγιο Βλάσιο.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Βασιλική, τα παιδιά του Νικόλαο και Χρήστο, τους γονείς του Νικόλαο και Αποστολία Χατζοπούλου, καθώς και Γεώργιο και Χρυσούλα Παπανικοπούλου, τα αδέλφια του Απόστολο και Ουρανία, Θεόδωρο και Δέσποινα, τη γιαγιά του Μαρία Θεοφ. Βεχλιβάνου, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και λοιπούς συγγενείς.

thenewspaper.gr

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα