Χιόνια καταγράφηκαν και στο Πήλιο, με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 0 βαθμούς Κελσίου. Όσοι κινηθούν προς μεγαλύτερα υψόμετρα, πάνω από τα Χάνια και προς το χιονοδρομικό κέντρο, καλό είναι να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα διαφορετικό τριήμερο πρωτομαγιάς
Ο μηχανισμός της Αντιπεριφέρειας Μαγνησίας & Β. Σποράδων παραμένει επί ποδός, με οχήματα και συνεργεία σε βασικά σημεία του οδικού δικτύου, έτοιμα να παρέμβουν όπου χρειαστεί για τον αποχιονισμό και την ασφαλή μετακίνηση των οδηγών.

Σύμφωνα με την πρόγνωση, η χιονόπτωση αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι τις απογευματινές ώρες, ενώ στη συνέχεια τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και ο καιρός θα παρουσιάσει σταδιακή βελτίωση.
Παρά την κακοκαιρία, οι επισκέπτες του τριημέρου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το χιονισμένο τοπίο, επιβεβαιώνοντας πως το Πήλιο, σε κάθε εποχή του χρόνου, διατηρεί την ξεχωριστή του γοητεία.




thessaliatv.gr

