Μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν κάτοικοι και επισκέπτες της Λάρισας σήμερα το απόγευμα μπροστά από το αρχαίο θεάτρο, στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ «Γεύσεις του Κόσμου», που διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από το Κέντρο Ένταξης Μεταναστών, της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας του Δήμου Λαρισαίων.

Το Φεστιβάλ που πραγματοποιείται μπροστά στο Α’ Αρχαίο Θέατρο Λάρισας (πεζόδρομος Βενιζέλου), με την υποστήριξη του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (Σ.Θ.Ε.Β.) και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (Δ.ΥΠ.Α.) Λάρισας, αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία συνάντησης πολιτισμών μέσα από τη γαστρονομία.

Παραδοσιακά πιάτα από τρίτες χώρες του κόσμου, εμπνευσμένα από διαφορετικές κουζίνες και πολιτισμούς, ετοιμάστηκαν με μεράκι από τους μαθητές της ΕΠΑΣ Μαθητείας της Δ.ΥΠ.Α. προσφέροντας στους επισκέπτες ένα γευστικό ταξίδι γεμάτο αρώματα, χρώματα και ιστορίες.












