ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΑπομακρύνεται ακόμη περισσότερο η Λάρισα από το "κάδρο" του...

Απομακρύνεται ακόμη περισσότερο η Λάρισα από το “κάδρο” του ελληνικού στρατού – Δείτε τι αλλάζει και τι παραμένει το ίδιο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Μετά την κατάργηση του ιστορικού Στρατηγείου της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ, που για χρόνια διαδραμάτιζε ρόλο ζωτικής σημασίας για τη Θεσσαλία κι όχι μόνο, όπως μαθαίνουμε ακολουθούν ως ντόμινο, αλλαγές στις μονάδες που επιτηρούσε με τρόπο αθόρυβο.

Για παράδειγμα το Στρατιωτικό Πρατήριο Λάρισας (ΣΠΛ) από αυτόνομη μονάδα μετανομάστηκε σε ΚΕΜΣ ανήκοντας πλέον στο νέο δίκτυο όπου εντάσσονται όλες οι Υπεραγορές του Στρατού.

Το γνωστό θέρετρο ΚΑΑΥ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ παραχωρήθηκε πλέον στην ΑΣΔΗΜ (πρώην Γ’ Σ.Σ.) και τα στελέχη που απέμειναν στη Λάρισα, στις Μονάδες της VIης ΤΑΞΥΠ υποχρεούνται να μεταναστεύουν και θα “παραθερίζουν” στο ΚΑΑΥ ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟΥ!!!

Εκείνο που δεν είδαμε ακόμη και μάλλον θα δούμε σύντομα είναι αλλαγές στο 404 ΓΣΝ…

Με τέτοια δεδομένα και με πληροφορίες για δυσάρεστες εξελίξεις είναι δικαιολογημένες οι ανησυχίες στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που κάθονται κυριολεκτικά σε αναμμένα κάρβουνα.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα