Ο Αλέκος Βοσνιάδης αναμένεται να αποτελέσει τον νέο προπονητή του Πανσερραϊκού, διαδεχόμενος τον Ζεράρ Ζαραγόσα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Ο έμπειρος Θεσσαλονικιός τεχνικός είχε συνάντηση τη Δευτέρα (15/06) με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Τάσο Καζία, με τις δύο πλευρές να καταλήγουν σε προφορική συμφωνία. Ο Αλέκος Βοσνιάδης φέρεται να είδε θετικά το πλάνο που του παρουσιάστηκε και έδωσε τη συγκατάθεσή του για να αναλάβει την ομάδα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στη Super League 2.
Απομένουν πλέον οι τελευταίες λεπτομέρειες για να επισημοποιηθεί η συνεργασία, κάτι που εκτός απροόπτου αναμένεται να συμβεί μέσα στις επόμενες ημέρες.
Η διοίκηση του Πανσερραϊκού ποντάρει στην εμπειρία και την αποτελεσματικότητα του 64χρονου προπονητή, με βασικό στόχο την άμεση επάνοδο του συλλόγου στην Super League.
Ο Αλέκος Βοσνιάδης έχει χτίσει τη φήμη του ως «ειδικός των ανόδων», καθώς έχει καταφέρει να οδηγήσει έξι διαφορετικές ομάδες από τη δεύτερη κατηγορία στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η πιο πρόσφατη επιτυχία του ήρθε με την Καλαμάτα, την οποία οδήγησε στην επιστροφή της στην κορυφαία κατηγορία έπειτα από 26 χρόνια απουσίας.
Στο πλούσιο βιογραφικό του ξεχωρίζουν ακόμη οι άνοδοι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, τη Νίκη Βόλου, την Κέρκυρα, την Καλλιθέα και την ΑΕΛ, επιβεβαιώνοντας την ικανότητά του να δημιουργεί ομάδες πρωταγωνιστικές και έτοιμες να πετύχουν τον στόχο της ανόδου.
Πηγή: aelole.gr

