ΑρχικήEVENTSΧιλιάδες Λαρισαίων σε μία όμορφη καλοκαιρινή βραδιά στο Φεστιβάλ...

Χιλιάδες Λαρισαίων σε μία όμορφη καλοκαιρινή βραδιά στο Φεστιβάλ Πηνειού 2026 – Social Waste και Μαρίνα Σπανού στη σκηνή (φωτο και βιντεο)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και η δεύτερη μέρα του Φεστιβάλ Πηνειού 2027, συγκεντρώνοντας στο ποτάμι ξανά πλήθος Λαρισαίων οι οποίοι επέλεξαν να περάσουν το βράδυ της Παρασκευής τους υπό τη μουσική υπόκρουση των Social Waste και της Μαρίνας Σπανού.

Εκεί βρέθηκαν όπως πάντα και οι μεγάλοι αρωγοί του Φεστιβάλ, με τον Καραμπίνας Events να έχει εξέχουσα συμβολή στη διεξαγωγή, η οποία γίνεται φυσικά και με τη συνεισφορά της Exalco.

Δείτε φωτογραφίες:

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα