ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΤην εξαπάτησαν στην Καρδίτσα και στο Κιλελέρ εντόπισαν την...

Την εξαπάτησαν στην Καρδίτσα και στο Κιλελέρ εντόπισαν την 49χρονη απατεώνισσα – 40.000 η λεία

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καρδίτσας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 49χρονης αλλοδαπής και άγνωστου -μέχρι στιγμής- ατόμου, για απάτη.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 23ης Ιουνίου στην Καρδίτσα, άγνωστος επικοινώνησε με γυναίκα, προσποιούμενος τον αστυνομικό και με το πρόσχημα “δήθεν” κινδύνου κλοπής σε βάρος της και προκειμένου να την προστατεύσει, την έπεισε να τοποθετήσει σε σακούλα το χρηματικό ποσό των 40.000 ευρώ και να την εναποθέσει σε υποδειχθέν μέρος, εκτός της οικίας της. Ακολούθως, αφαιρέθηκε το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό.

Από τη διενεργηθείσα έρευνα των αστυνομικών προέκυψε η εμπλοκή της αλλοδαπής, ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε σε οικία της, με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κιλελέρ, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 4.850 ευρώ.

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα