ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΛάρισα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 19χρονος για τη...

Λάρισα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 19χρονος για τη συμπλοκή στην Αιόλου

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Μετά το αιματηρό συμβάν αργά το βράδυ της Τρίτης σε βάρος ανήλικων Αιγυπτίων προσφύγων που φιλοξενούνται σε δομή της Λάρισας

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε νωρίτερα σήμερα, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 19χρονος που είχε συλληφθεί για την επίθεση σε βάρος ανήλικων Αιγυπτίων.

Εισαγγελέας και ανακριτής άφησαν ελεύθερο τον 19χρονο, επιβάλλοντας περιοριστικούς όρους, μεταξύ των οποίων και η απαγόρευση προσέγγισης του 19χρονου με τα ανήλικα θύματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε βάρος του 19χρονου είχε ασκηθεί δίωξη για απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, μετά την αιματηρή επίθεση στην αυλή του 2ου Γυμνασίου αργά το βράδυ της περασμένης Τρίτης, όταν πολυμελής ομάδα  νεαρών επιτέθηκαν σε  δυο ανήλικους πρόσφυγες που φιλοξενούνται σε δομή της Λάρισας, με αποτέλεσμα ένας 16χρονος και ένας 17χρονος Αιγύπτιος να οδηγηθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Β.Κ.

eleftheria.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα