ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑΘλίψη σε Αβδέλλα, Τρίκαλα και Λάρισα: «Έφυγε» στα 45...

Θλίψη σε Αβδέλλα, Τρίκαλα και Λάρισα: «Έφυγε» στα 45 της η Πέννυ Ντόσσα – Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της μητέρας της

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Με βαθιά θλίψη έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της Πέννυς Ντόσσα, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 45 ετών, σκορπίζοντας βαρύ πένθος στην Αβδέλλα, στα Τρίκαλα, αλλά και στη Λάρισα, όπου ήταν ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή.

Η απώλειά της έχει προκαλέσει σοκ και συγκίνηση σε συγγενείς, φίλους και σε όσους τη γνώριζαν, καθώς δεκάδες είναι τα μηνύματα αποχαιρετισμού και συμπαράστασης προς την οικογένειά της.

Ιδιαίτερα συγκλονίζει η ανάρτηση της μητέρας της, η οποία με λόγια γεμάτα πόνο αποχαιρετά το παιδί της:

«Παιδάκι μου, παιδάκι μου! Περιστεράκι μου, ήθελες να φύγεις νέα!!! Ομορφιά μου!!! Θα είσαι μέσα μας!!!! Το τραγουδάκι μας θα με συντροφεύει!»

Η είδηση του πρόωρου χαμού της 45χρονης έχει βυθίσει στο πένθος τις τοπικές κοινωνίες, με όλους να εκφράζουν τη θλίψη τους για την τόσο άδικη απώλεια.

Η συντακτική ομάδα του LarisaNew.gr εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα